Jun 22, 2007, 4:20 PM

ЩЕ 

  Poetry
693 0 13
Ще върна вятъра, отдето съм го взела.
Ще дам на жадните от моя дъжд...
ДА СЕ НАПИЯТ!

Смирено под фалшивата umbrella
на някой непознат и странен мъж...
ЩЕ СЕ СКРИЯ!

Лъчите ще лиша от прекомерното им злато.
Ще пратя облаците в илюзорния им свят...
ДА СЕ СТОПЯТ!

Под кожата ще втъкна нещо полусвято.
Ще полегна върху одъра на някой полубрат...
ДА СЕ НАСПЯ!

Ще рухна върху каменната плоча на живота.
Ще стопля с полуогъня си изоставено огнище...
ДА ГОРИ ЕДВА!

Ще бъда в друго измерение. На друга кота.
От утре ще съм бивше слънце! Пепелище!
ТЪМНИНА!

© Катя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??