Ще бъда зла, дори и истерична.
От болка ще крещя и ще се смея.
Ще бъда силна, толкова различна.
В очите ти бездънни ще изгрея.
Ще бъда нежна, после грубовата.
Ще късам с зъби жалките устои.
Ще бъда твоя, после много чужда.
Ще прося обич в чуждите покои.
Ще бъда хладна, след това гореща.
Оргазмено в нощта ще те бленувам.
Когато си със мен, ще си далечен
и без да дишам, с теб ще се сбогувам.
Ще бъда незаситена на чувства.
От своите в замяна ще дарявам.
И всяка своя слабост ще прострелям,
в зародиш още, без да се съмнявам.
Ще бъда само друга... припозната.
Без отговор - въпрос... Неизяснена.
Пред тебе ще застана... непозната.
Обичай ме такава... Забранена.
© Кремена Стоева All rights reserved.
______________________________________
Казала си...сега остава и да го можеш.
Пишеш много добре Незабравима!