Apr 28, 2016, 8:45 PM  

Ще бъда 

  Poetry » Other
353 0 4

Днес ще мълча

Ще съм тиха

Ще оставя вятъра

да разрошва косите ми

(и мислите)

 

Днес ще съм друга

Ще те следвам неотлъчно

като сянка

 

Ще засядам като глътка

Прекалено сладко вино

В гърлото ти

 

Ще заспя в ръцете ти

Но не ме гали

Ще свикна с тях

Ще те целувам ненаситно

 

Ще срина

и последната ти надежда

Днес ще остана

 

Няма да си тръгна

Да предизвиквам урагани

Да оставям наранени

 

Днес

Ще съм Твоя.

И ничия друга

(отчасти на себе си)

 

© Любослава Пиринкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??