Ще бъде
Не винаги ще бъде все така –
не винаги ще бъде зима.
Ще спре да ме боли от всяка дума,
ще се усмихна може би и аз.
Ще се завърне радостта
в очите ви да гледам
Ще се превърна може би отново
в онази слънчева, обичаща жена,
сърцето ти която с песента разбуди
и ти нарече Светлина.
Ще бъде –
може би ще бъде.
Ще бъде – някога,
но не сега...
© Елена Бързева All rights reserved.