Ще намеря отговор, любов,
ще те докосна - ще усетя
твоите милувки да шептят
името ми...
ще целуна твоето мълчание
- нежност на самотен Бог...
Ще чувствам с устните си
сладостта на твойта власт
- и ще намеря хилядите ти
признания в любов...
Защото те жадувам.
© Нели All rights reserved.