Клонка щастие откъснах за теб,
да закича ревера ти прашен,
глътка въздух стаила съм в мен,
ще я пазя за срещата наша.
До тогава ще спя вцепенена,
не, не искам денят да ме буди,
ще целувам нощта изранена,
а сънят, вместо теб ще ме люби.
Знам ще дойдеш, когато прегаснеш,
от любовен копнеж и мечтания,
усмирен в моя плен ще попаднеш,
ще стопим със любов разстояния.
© Неземна All rights reserved.