Nov 21, 2006, 10:02 AM

Ще дойда 

  Poetry
1264 0 9




ще дойда тихо във съня ти

като пролетен повей

косите твои ще погаля

жасминов аромат

около тебе ще разпръсна

на леглото кротко ще приседна

плахо ръката ти в моята ще взема

парещата ми сълза

сърцето ти ще стопли






© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??