Не само ще ти го кажа с тази целувка,
ще го изрека със сърцето си туптящо...
Чуваш ли го как трепти – като струна
от цигулка, като клавиш от пиано.
Влюбих се в теб и си загубих не само ума,
душата ми излезе, за да влезе в твоята,
но така разбрах, че чувствам и живея...
загубих, но спечелих мигове на щастие...
Ако искаш може и да не ми повярваш,
може и да не чувстваш това, което и аз.
Но искам да знаеш, че в този живот...
никой няма да те обича като мен.
© Антонио All rights reserved.