Още малко... и ще изпратя лятото...
И топлите лъчи.. и слънчогледите...
Ще отлети на юг и ятото,
а аз ще си пазя спомен за облаците, белите...
И ще ми липсват пеперудите...
И мириса на билки и сено...
И песничката на щурците ...
(В ухото ще запазя си едно...)
Морето ще ми липсва... Пясъкът...
Соленото и мокрото... вълните...
В сърцето си ще помня летен смях,
а слънчев лъч ще сложа във очите.
Посрещам есента, но във душата ми
частичка лятна искам да запазя.
Изпращам лятото, но топлината
запалена от теб в Душата ми, остава...
© Ирен All rights reserved.
но красиво!