May 9, 2017, 10:23 AM

Ще живея! 

  Poetry » Phylosophy, Free verse
730 0 0

 

Ще живея!


Няма да се предам.
Знам, че ако загубя ще загубя

и последната надежда, а след нея и любовта!
Знам коя съм и от какво имам нужда,

а не какво искам, иначе бих си го купила.
Знам, че не струва нищо, знам, че е урок!
Стигат ми само три думи;
Признание, Доверие и Любов.
Как да не съм грешила.
Човек съм като всички останали.
Дори и сега не знам дали не греша.
Никой не знае.
Никой не е завършен!

 

Знам че има път за извървяване,
празнота в душата да не оставяме!

 

 

Анастасия
4 май 2017

© Asya Dimitrova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??