Jul 11, 2006, 12:17 AM

Ще липсваш на някого тук 

  Poetry
787 0 2
Ще липсваш на някого тук

Хей , не ме оставяй точно сега
Няма да как да те върна знам
Не , че значи за тебе нещо тази молба
Или , че няма да намериш всичко там

Хей , не всичко лоши хора са тук
Не е нужно да бягаш за да забравиш
Недей да ми правиш напук
Кажи ми , защо изобщо го правиш ?

Хей , знам , не ти е интересно с нас
Не се налага да стоиш , ако не можеш
Недей да напускаш заради това Бургас
Поне малко емоция трябва да вложиш

Хей , няма ли да ти липсва някой
Някой , който не можеш да замениш с друг
Не си мисли , че не значиш нищо
Ще липсваш на някого тук

© Христо Андонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • само да уточня , че това стихче не е за любимото ми момиче , а за една приятелка , която вече замина извън града ..../това зе сет коен ми хареса/
  • Силно е!Лично, но въпреки това ми подейства силно,така че те поздравявам!Ханк
Random works
: ??:??