Животът ми -
коридор с много врати!
Отворих една и дойдох.
Направихме заедно нещо,
погладувахме малко.
Може би беше красиво по своему.
Тръгвам си - някъде там далече ме викат.
Друг има нужда насъщна от Ангел.
Ще ме помниш ли малко поне, след като вратата след мен се затвори?
© Ангел Милев All rights reserved.