Ще ми липсваш
Просяк ли съм,
та да прося любовта?
Нима не ме обичаш вече?
Не съм готов аз за това!
Защо на тази болка ме обрече?
Защо не искаш да си с мен?
Нали за обич си родена?...
Оставам сам и огорчен,
с една любов несподелена.
Ще ми липсваш!
© Валентин Добрев All rights reserved.