Ще ми покажеш ли света,
но само този, който е различен,
защото сивото не е цвета,
правещ нашия живот отличен.
Оценката се пише на финала,
а сега е ред на нашите промени.
Книгата си да поправим с химикала
с цветовете топли, не студени.
Всичко е в сърцата ни,
а ние просто трябва да мечтаем.
С чувствата в душата ни
своя хубав свят да начертаем.
© Александрина Крушкова All rights reserved.