Sep 21, 2006, 1:07 PM

Ще мога ли?... 

  Poetry
1018 0 1
Приятелю, бил ли си влюбен ти някога? Моля, кажи, ти бил ли си слаб и изгубен в този свят, изтъкан от лъжи, от ненавист и бясна омраза, а искал си ти да запазиш своята любов чиста, свята... Прокълнат съм аз от съдбата, отритна ме тя, звезден мрак се стеле в очите ми... Как да запазя аз своята любов в този свят безпощаден, суров, свят жесток, пълен със страсти метежни, да запазя аз своята нежна, чиста обич, такава до края. Аз не знам! Впрочем, кой ли пък знае!

© Веселин Ангелов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??