Готов ли си да ме изстрадаш,
да потушаваш в мен пожари?
На равно с мене да пропадаш
и в огъня ми да се париш?
Ще понесеш ли мойте бури
и стрелите със сарказъм?
Нравът ураганно брули
и кърши с думите ми в спазъм.
Ще можеш ли да ме обичаш,
изсъхнала и пресушена?
...............................................
И ти на мен ще заприличаш,
в любов-барут, но споделена!
© Мария Божкова All rights reserved.