Без думи можеш ли да ме обичаш?
Без пръсти можеш ли да ме погалиш?
Да бъдеш с мене, без да се заричаш?
И да избягаш, без да ме пожалиш?
Без устни можеш ли да ме целуваш?
Без стон от страст ще можеш ли да любиш?
Когато съм далеч да не ревнуваш?
И да си тръгнеш, без да ме загубиш?
© Велизар All rights reserved.