Ще мълча...
Очите ще разказват
всички неразказани мечти,
докато една сълза потайна,
падайки
ще полетѝ
към съзвездието
на две думи неизречени
покрай Млечния път
на наивността...
И ще бъде по-дълъг от вечност
мигът, в който
ще докосна твоята душа...
© Веселка Стойнева All rights reserved.