Aug 29, 2015, 11:31 AM

Ще ни пита... 

  Poetry » Phylosophy
385 0 4

ЩЕ НИ ПИТА...

Много кратко е времето
за живот на тази планета.
Глупаво е да носим бремето
на мълчания и на вендети;


на скрити истини и омрази,
на измислици, душевен спам...
Преди да ни вземе Онази,
ще ни пита: "Не ви ли е срам?!"
20.08.2015 г.
Русе

© Румен Ченков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??