"Обичаш ли го?"
Ще отговориш: "Да!"
А на себе си:
"Просто съм луда!"
Голямо момиче,
а вярва в слова,
вярва в живота ù
ти ще си Чудото.
Не се умори
да влюбваш в себе си хора.
Ти просто знаеш,
че ще бъде както е бùло.
Какво трябва
на всяка от тях да говориш.
Как да погледнеш.
Как да е мило.
Нежен талант.
Дим от самота.
Без твоята доброта
доста е сложно.
Ще обичаш внимателно.
Просто едва-едва.
Чужд да бъдеш
е невъзможно.
© Красимир Дяков All rights reserved.
Така е Ася!Да вземем тебе-имаш над двеста картини, всяка една разгледана по над сто пъти! Имаш ли си идея колко много топлина си раздала?! Щеше ли и да ги има всичките тези картини ако беше чужда?!
Тебе Бог те обича Ася-дал ти е ръка и очи, а душата-душата тя отдавна е при звездите!
Благодаря ви момичета!
Зем.