Mar 1, 2007, 8:52 AM

Ще плача.. 

  Poetry
1197 0 2
Ще плача за теб.
За всичките грешки ще плача.
Недолюбих те, недокоснат си тръгна без време.
От тъгa и любов така неизказана. 
Ще отмивам малкo по малко надеждата.
Ще плача за тебе,
че вместо да милвам страните ти,
дарявах те с ярост, лъжи мълчаливо дарявах.
Ще плача, че нищо не свърших във времето.
Ще плача за прошката, която дори не ти дадох.
Ще плача, че искам, а няма на кой да го кажа.
Ще плача не за себе си, a за всичко, което отмина.
Сега се проклинам и на остров самотен се пращам.
Защото нищо не мога да дам, дори да те има...

© Анелия Овчарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Аз бих казал тук - не плачи, Анели, и остави тоя меланхоличен стих, ами пробвай нещо по-оптимистично. Въпреки това се е получило, то при тебе всичко се получава Другия път напиши нещо ведро, пролетно Като за мен...
  • Благодаря!! За теб много много усмивки ))))
Random works
: ??:??