Повярвай, че изгарям за гласа ти,
копнея да разтворя сивотата,
да бъда нежен филтър за кръвта ти,
и пълнота във теб, сред пустотата.
С любов да разпилея чернотата,
да се усмихна в слънчево дете,
и закопала болката и самотата,
да ти родя безоблачно небе.
© Неземна All rights reserved.