Ще полудея,
ще избухне моята птича душа.
Ще се слея,
да, както снега с пустощта.
Ще бъда мъничко парченце
сред зимната синева.
Ще бъда сред малките детенца,
ще превърна зимата в красота.
Ще полудея,
но ще оцелея
и ще дам нова идея
на разума си – как да живея!
© Галина Събева All rights reserved.