Във храма ти проникнах мощно, без да питам,
и развъртях в екстаз кинжала на страстта,
иконите на еретиците ще сритам,
ще възцаря на меча свой властта!
И ще превърна тялото ти във олтар,
но не с молитви - с ласки ще се моля,
наместо свещи тебе ще разпалвам с жар,
не поп, а демон ще е мойта роля!
© Велизар All rights reserved.