Принце, не бързай да идваш,
няма да ме събудиш само с целувка.
Уморих се... (нима не виждаш?!)
от пробване на кристални обувки.
Принце, нима не разбираш?
Ще продължа боса нататък...
От приказките коя избираш:
дългата или с варианта по-кратък?
Или другата, дето разказва
колко злини преминаваш,
как от тях геройски ме пазиш
и верен до край ми оставаш.
Празна душата ми крачи
и не рисува цветя от мечти.
Не, не! Не ми се плаче,
но и в небето не ми се лети...
Bloom
© Веси Василева All rights reserved.