Върви си, аз няма да те спра,
сълза едничка няма да отроня,
усмихната ще ти помахам с ръка,
ще гледам как се скриваш зад завоя.
А после тихичко ще се обърна,
болката ще свие моето сърце,
по пътя си сама ще тръгна,
сълзите си ще трия с ръце.
И знам, че трудно се забравят
твоите изгарящо красиви очи
и спомените вечно ще ме парят,
ще напомнят за отминалите дни.
Но аз обичам те ужасно много,
затуй те пуснах да си тръгнеш,
но все пак не ти казах сбогом,
ще си мечтая да се върнеш!!!
© Ели All rights reserved.