След година ще си отидеш.
Ще забравиш за мен.
Тогава друга ще заема твойте мисли.
Ще изпълва твоят ден.
Аз ще бъда само спомен.
Кошмарен или сладък-не знам.
Ще бъда само избеляла снимка,
подписана отдолу:с любов!
Ти ще продължиш да живееш.
Ще срещнеш друга жена.
А аз дали ще спра да копнея?
Да се надявам да се срещнем пак?
Често в живота така се получава.
Поемаме по различни страни,но...
ти си тук,усещам че си тук...
и уморена от мисли заспивам на твойте гърди.
© Ванина All rights reserved.