Ще сторя аз каквото мога,
каквото имам ще ти дам.
Не искам само да съм сам
сред действителност жестока.
Безтебието е тревога
и страшна болка, мила, знам.
Ще сторя аз каквото мога,
каквото имам ще ти дам.
Днес любовта ни е от Бога
и моя си съдба, и храм.
Старая се до изнемога,
не се срамувам от Адам.
Ще сторя аз каквото мога...
© Асенчо Грудев All rights reserved.