Ще те чакам да се върнеш
дори и времето да свърши
на Любовта ми да отвърнеш
преди Скръбта да ме прекърши.
Ще те чакам да се върнеш
и Бог ми е свидетел
на огън ти ще ме превърнеш
на моето сърце ще си владетел.
Ще те чакам да се върнеш,
както земята чака дъждът
и нежно пак да ме прегърнеш
за да изчезне вече студът.
Ще те чакам, дори да се наложи
мъки адски да изтрая
светът в краката ти ще сложа
за да литнем двамата в безкрая.
София
06.08.2016 г.
© Владимир Владимирович All rights reserved.