Ще ме виждаш сутрин,
когато се усмихвам.
Слънчев лъч, ще бъда
сред другите лъчи.
Ще ме виждаш, когато
буря връхлети деня.
Светкавица и гръм ще бъда.
Тихо се заслушай.
Ще ме виждаш вечер,
когато грея с ярка светлина,
сред другите звезди.
Само към небето погледни.
Ще те пазя нощем.
Ще идвам в съня ти...
тихо ще пристъпвам в нощта.
Няма да те будя.
Само ще се уверя, че си добре.
После пак ще си отида,
у дома сред облаците,
и моите звезди.
Няма аз да те забравя.
Ще те чакам търпеливо,
там, където светът
е по-различен.
Не се сърди! Недей!
Не плачи! Ще те чакам!
Там ще бъда... защото,
много те обичам! Запомни!
© С. П. All rights reserved.