Ще те обгърна с двете си ръце,
не чувствай свян, а въздух поеми си,
аз ще пулсирам с твоето сърце,
тъй силно бие – Рая представи си!
Ще те обгърна, хиляди дъги
ще блеснат в този миг отвъд – потаен.
И всички цветно – шарени искри,
ще ни залеят с водопад безкраен.
Ще те обгърна, затвори очи –
земята и небето в хоризонта
допират устни, въздухът трепти,
събрах в едно, душата твоя с мойта!
© Данаил Таков All rights reserved.