Посягаш към мен. Целуваш ме.
А после... нощ, пълна с въпроси.
Знам. Не спиш. Ако заспиш, сънуваш ме
и за отговорите просиш.
Искам да те махна от себе си.
Да махна целувките ти от спомена си.
А погледът ти е пълен с въпроси.
А въпросът... е пълен с погледи.
Искам да имам избор.
А нямам. Мразя те. Влюбих се.
Все някога ще те стигна -
щом в теб себе си съм изгубила.
© Надя Николова All rights reserved.
щом в теб себе си съм изгубила."
Хубаво е, когато се изгубиш в точния човек...
Хареса ми! Поздрав!