Ще ти избягам аз и има да ме търсиш,
във всеки стих, във всяка белота,
тогава тъжен рая ще претърсиш,
за да ти светя пак, сред тази сивота.
Ще ти избягам, знай, ще има да жадуваш,
да ме разтвориш топло в нежността,
и вместо мен, кошмари ще сънуваш,
без мен ще дишаш само пустота.
Ще ти избягам... ала много те обичам!
© Неземна All rights reserved.