Ще завържа очите си,
ще тръгна към теб,
ще разтворя обятия
... и няма да съм лед!
Ще съм нежна фея в нощта,
с ефирни, пеперудени крила...
смирена ще съм и добра
в лунносребърната синева.
И ще ме преоткриеш, опознаеш,
под различен ъгъл, в друга светлина,
ще повярваш на доброто в мене...
Неслучайно съм родена жена!
Желай, докосвай и владей ме,
люби, както не си до сега.
имай ме - неистово желая,
мой да си не само през нощта!
© Яна Келорска All rights reserved.