Apr 10, 2007, 11:46 PM

Ще върна своята душа 

  Poetry
634 0 8


Спрях се пред фонтана на живота.
Въздухът - напълнен със роса.
Но не пих, от сладка изнемога...
Дивна, самородна красота!
Все едно! Дори да не отпия
никога от светлия фонтан,
в зениците изплакани ще скрия
блясъка на чистата вода.
Премаляла, тихо ще прегърна
белия варовик. Ще заспя.
Жадна, но пречистена, ще върна
на Отеца... своята душа.

© Катя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??