Sep 2, 2009, 12:07 PM

Щеше 

  Poetry » Other
462 0 4

Щеше да бъде! Повярвай!
Щеше да бъде!

Не любов.
Не фатално предначертаното сбъдване.
Не и баналният секс
между двама "приятели".
Не покълване
на романтична любов.

Подаряване на телата ни
щеше да бъде.

Аз, която
знам цената
на първородния грях,
щях да бъда.

Но тебе те нямаше там!
Беше разсъдил?

Не! Беше се влюбил!

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??