Кой ти каза, че ще искам
твойта страст да утоля?
Може и да НЕ съм стока,
но за тебе не греша!
Ти си подъл и нещастен
вол, със клисава душа!
Ако те натисна, знам че
в мухъл ще те удуша!
Що не ходиш да се гръмнеш -
въздуха да не мърсиш!
Ако духна - ще замръзнеш
и на кука ще висиш!
Ще те плюят всички хора -
като на месо мухи!
Знам, че в мене ти е зора,
но не си ме преценил!
Ако искаш да ме пробваш,
знай, че ще те помета!
Два-три пъти ще те бодна
и ще станеш на кайма!
На кюфте ще те направя -
в тиха жар ще те пека!
С мен друг път не се захващай,
жив, до кост ще те дера!
Това на шефа го издумах!
Той пък взе го на шега...
И във фирмата отново
кротко правим си кайма.
© Весна Драганова All rights reserved.
Сега разбрах от какво
се правела каймата
поздрав!*