Nov 5, 2009, 2:24 PM

Щрих 

  Poetry
511 0 6

Тази нощ с нищо не е по-различна от вчера.
Същата стая, скучна маса, самотно легло.
Леден вятър зад прозореца потен трепери,
сто бляскащи свещи, смачкан лист и перо.

Тази нощ пак си с мен и ми хващаш ръката.
И рисувам коси и очи. Дали щрихът е нов?
Ненаписани думи, блянове с мигове кратки
в една неживяна, химерна, желана любов.

© Найден Найденов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??