Ех, тоз Волен!
Мозъкът му е болен.
Националист бил уж,
а се съюзява с етнос чужд.
Тоз атакист глиган
държи се като хулиган.
Вместо в психиатрия да го пратят,
някои хора краката си клатят
(Може тоз Мандела
да отиде и в пандела!).
Възмутително е политик да напада полицай и да нарича бивш министър "мангал"!
© Георги All rights reserved.