Тя бе слаба. Бе наивна.
И живееше в Райските градини.
Но в живота всичко си отива -
и така от Рая си замина.
А животът - с цялата си грубост
я посрещна. И от прага
повали я. Свикнала на друго,
опита тя с мечтите да избяга.
Изтръгнаха ги от сърцето ú без милост -
и последната надежда тя изгуби.
Чак тогава осъзна - ще бъде силна,
не ще си позволи светът да я погуби.
Изтупа тя прахта от свойте дрехи,
усмихна се и бавно се изправи -
познала вече вкуса на неуспеха,
откри в себе си тя сила да се справи.
© Или Дадарова All rights reserved.
Желая ти успех!