Jan 12, 2016, 7:49 AM

Силно момиче 

  Poetry
930 0 3

 

Не се залъгвай по вида ми,
аз съм от момичетата с характер.
Не потъквам достойнството и гордостта си.
(някои от тези думи нямат понятие)

Нямам нужда да съм нечия украса.
Моята компания не се измерва в цифри.
Впечатлява ме държене за ръката.
Отношение, което да чета в очите.

Да ме намери принц.. не чакам!
Не съм „пепеляшка” тип жени.
На предложения за полунощ отказвам.
Сериозна съм.. Това е дефицит!

Трябва да си Силен повече от мене
на характера ми за да издържиш.
И моята радост, лудост, болка.. да поемеш.
Да ме събираш без да ме рушиш.

Момиче с характер съм.. и ми отива!
Аз със „самоуважение” гримирам се,
„принципи” са по устата ми червило
перманентно. Не изтрива се.

Такава съм – Силно момиче.
Не се залъгвай по вида ми.
Нежна съм само когато обичам.
А ти доколко си Силен?

© Емилия Йорданова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??