Разгонена луна
сред облаци евнуси,
прегракнал глас, среднощно пиянде,
самотна светлина,
последни автобуси
и силует до дръпнато перде.
Свещта догаря,
чашите са празни.
Не е дошъл, разплакан саксофон,
навярно грешка
във графата разни,
изключен GSM и телефон.
© Димитър Димитров All rights reserved.