Сине
Сине,
на твоя ден рожден ти пожелавам
щастлив живот и здраве, и любов,
и нека сбъднат се мечтите твои,
късмет и радост в идните ти дни!
Живей на макс,
и не преставай да се бориш
с живота труден и коварен,
и никога не спирай, а дерзай,
и все по-напред, и по-нагоре,
гони до края твоите мечти!
Една звезда над теб високо грее,
и свети тя по твоя земен път,
а аз в мислите си винаги със теб съм, сине,
да те подкрепям и обичам от сърце!
20.02.2009 година
© ЙОРДАНКА ГЯУРОВА All rights reserved.