„... Дай ми три километра от твоето време,
от Арбат та до два сутринта..."
Андрей Вознесенски
Ако дължината на чувствата ни се измерваше в метри,
а Любовта ни бе: хиляди километри...
Ако един ден Тя се превърне за теб, в бреме...
О, тогава, мили,
не бих взела и един мили-метър
от твоето време.
Речник:
Синестезия - смесване на възприятията
© Бина Влади All rights reserved.