... Уютно ми е
и копнежно влюбено.
Причината си ти ...
и тези слънчеви глухарчета.
Как само ми напомнят,
че любовта е чудо
и най-живителната
тръпка за душата.
И ми е някак слънчево,
сред синева от музика,
понесена от лудостта на вятъра.
И се изгубвам
в нежността на чувствата,
под топлата обвивка
на страстта ти.
Укроти ме!!!
© Дочка Г All rights reserved.