Обичам морските вълни -
пенливи, буйни, диви -
във тялото ми да се разбиват
и да пречистват моята душа...
Обичам пясъка седефен
по кожата ми залепен -
и той блести и аз блестя -
блести душата ми - цялата-
пречистена от горестта...
И чайки над морето реят се...
Поисках в чайка да се превърна,
за да мога да летя над морето,
там към хоризонта.
И крилете ми почуствали премала
към морето да ме снишат,
за да се слея със синевата на безкрая...
22.09.2018 г.
© МД All rights reserved.