Синьо лято Ели нарисува,
сини вълни, синьо море, синьо небе,
в синьо чайка сега бленува
да разпери уморени си криле...
Всичко е в синьо - мечти,
надежда, планини
и вълшебството дори,
обвило света ни.
Гледам тази синева
и се усмихвам
на нейната красота,
после притихвам...
Всичко е синьо! И аз дори,
потънала в лято и море,
намерила го в твоите очи,
където съм винаги добре...
Синьо лято, синьо море,
сини вълни, синьо небе...
В синьо чайка лети...
В синьо сме аз и ти!
© Людмила Данова All rights reserved.