Mar 25, 2014, 10:02 PM

Синьо утро 

  Poetry
645 0 1

Синя мъгла над синьо море

разстила се. Синьо безвремие.

Каква тишина под синьо небе!

Дочува се - синьо мълчание.

Изгрев сънлив над син полумрак

пробужда се.  В сини очи.

Синьо е утрото само за миг -

изчезващ е. И неуловим.

 

© Някоя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??