Къдрави гердани в бяло-синьо,
а отгоре гларусите бели
са се слели с морската картина
и танцуват над вълните смело.
Птици и вода, вода и птици
и ухае на свободно лято,
синьо-бели чувствата – искрици
в синьо-бели мигове от радост.
© Милена Френкева All rights reserved.