Jul 31, 2012, 8:20 PM

Сирия 

  Poetry » Civilian
429 0 1

В Сирия - жестока война.

"Бунтовници" нападат таз страна.

Западът подкрепя ислямисти.

Толкова ли им е приятно там да управляват терористи?

Да подкрепят Ал Кайда не се свенят.

После обаче атентаторите не могат да спрат.

САЩ искат ли единадесети септември нов?

Обама, за нов терористичен акт бъди готов.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??